Що відомо про винуватицю кривавої трагедії в Харкові

Студентка, донька бізнесмена і сестра екс-прокурора.

Олена Зайцева є зведеною сестрою екс-заступника прокурора Черкаської області часів Пшонки Дмитра Зайцева, який перебуває в розшуку.

Про це повідомила речниця генпрокурора Лариса Сарган, передають Патріоти України.

"Наразі відомо, що Олена Зайцева - зведена сестра колишнього заступника прокурора Черкаської області часів Пшонки Дмитра Зайцева, який був на посаді в 2013 році. Люстрований. За попередньою інформацію, він у розшуку, йому нібито оголошена підозра і він переховується в Москві", - уточнила Сарган.

Також, за повідомленням місцевих ЗМІ, прийомною дочкою харківського бізнесмена Василя Зайцева, президента ТОВ "Група - Тайфун", а також голови правління і генерального директора ПрАТ "ВТП "Укренергочормет". У 2012 році він навіть був нагороджений державною премією в галузі науки і техніки.

Сама дівчина вчиться в Харківському національному університеті імені Каразіна.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...