"Що ж ти раніше мовчав?": Зе! Президент зізнався, що був готовий підтримати на виборах іншого

Володимир Зеленський заявив про те, що був готовий підтримати Святослава Вакарчука у разі його висунення кандидатом в президенти України, і взагалі знятися з виборів заради кандидатури співака.

Володимир Зеленський і Святослав Вакарчук

Про це Зеленський заявив під час зустрічі з представниками бізнес-асоціації, передають Патріоти України.

Зеленський підкреслив, що на даний момент в Україні акумульовано великий запит на зміну країни, при цьому Вакарчук раніше вже висловлював бажання брати участь у політичній діяльності країни.

Більш того, в разі висунення, Зеленський був готовий підтримати його своїм рейтингом і думками, знявшись з виборів на його користь.ЗМІ припускали можливість висунення Вакарчука як кандидата, проте співак так і не наважився балотуватися на пост глави держави.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...