До такого висновку прийшли фахівці Дослідницького центру біотехнологій імені Кінана при лікарні Архангела Михаїла (Торонто). Їх дослідження було опубліковано у журналі Nature Communications, передають Патріоти України.
Одним із таких продуктів є оливкова олія. Після його вживання в їжу в організмі підвищується концентрація білка плазми крові - аполіпопротеїну A-IV (ApoA-IV), високий вміст якого пов'язаний зі зниженим ризиком розвитку хвороб серця.
Відзначається також, що білок проявляє найбільшу активність вночі і "відпочиває" вранці. Тому, за словами директора центру гематології та дослідження онкологічних і аутоімунних захворювань, доктора Хеу Ні, найбільш уразливі ми перед хворобою саме після сну.
25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...
За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...