До такого висновку прийшли фахівці Дослідницького центру біотехнологій імені Кінана при лікарні Архангела Михаїла (Торонто). Їх дослідження було опубліковано у журналі Nature Communications, передають Патріоти України.
Одним із таких продуктів є оливкова олія. Після його вживання в їжу в організмі підвищується концентрація білка плазми крові - аполіпопротеїну A-IV (ApoA-IV), високий вміст якого пов'язаний зі зниженим ризиком розвитку хвороб серця.
Відзначається також, що білок проявляє найбільшу активність вночі і "відпочиває" вранці. Тому, за словами директора центру гематології та дослідження онкологічних і аутоімунних захворювань, доктора Хеу Ні, найбільш уразливі ми перед хворобою саме після сну.
Страви з кабачків – це те, без чого важко уявити собі літо! Цей овоч дуже універсальний – з кабачків можна готувати перші, другі страви та закуски. Рецепти з кабачками дуже прості у приготуванні, то ж з ними впорається будь-хто. Окрім своїх корисних вл...
Додаток Tinder знову опинився в центрі скандалу через свою занадто жорстку політику щодо розміщуваних знімків.