Скрепні тварі повиповзали: "Не вздумайте оглашать правду, сколько погибло. У нас здесь мормонов куча, американцев", на мітингу в Кемерово жінка закликала приховати число загиблих

Під час мітингу, що зібрався в Кемерово (Росія) після пожежі в ТЦ «Зимова вишня», в якому за офіційними даними загинуло 64 людини (з них 41 дитина), а за словами постраждалих - понад 300, одна з жінок закликала владу не розкривати реальну кількість жертв.

«Не вздумайте оглашать правду, сколько погибло. У нас здесь мормонов куча, американцев. Не радуйте их, пожалуйста, не надо им радость такую приносить», - закликала жінка у своєму виступі, передають Патріоти України.

«Вы знаете, наше все правительство знает, вот мы знаем — и все. Надо, что бы сейчас наказали ту бригаду пожарников, которые не поднялись и руку помощи не протянули», — сказала вона.

Але трохи пізніше жінка просить поки не чіпати МНСників: «Зараз краще не треба, і так вже загнобити». «Они не могут вам объявить число жертв, не надо, не требуйте с людей. Вы хотите америкосов порадовать? … Они не могут к вам выйти и объявить», - продовжувала жаліслива учасниця мітингу.

Коли ж один з чоловік запитав у неї, чому потерпілих не везуть на Холодокомбінат, куди, за чутками, теж звозили тіла загиблих, жінка відповіла: «Америкосы возрадуются, что нас меньше стало на столько».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...