Щоб не засмучувала "царя": Листоноші з Тюменської області погрожують звільненням через запитання Путіну на прямій лінії – ЗМІ

Ставлячи запитання президенту РФ Володимиру Путіну про свою низьку зарплату листоноші, жителька Тюменської області Анура Садикова назвала суму 3600 рублів на місяць, забувши згадати про доплату в розмірі 300 рублів.

Путін: Інформацію треба перевірити / Фото: kremlin.ru

Про це повідомляє "Радио Свобода", передають Патріоти України.

Жінка працює листоношею приблизно 20 років.

У розмові з Путіним Садикова, яка працює неповний тиждень, назвала суму своєї офіційної зарплати, яка становить 3600 рублів у місяць. Проте вона забула згадати про 300 рублів, які додають до цієї суми.

"Радио Свобода" зазначає, що на звернення тюменської листоноші Путін відповів, що "інформацію треба перевірити". Сама жінка відповіді не чула, вона дізналася про це пізніше.

Жодних інших заяв чи дій із боку Володимира Путіна чи інших чиновників не було, однак у Садикової почалися проблеми: лише за те, що в розмові з президентом вона забула врахувати у своєму доході додаткові 300 рублів, її звинувачують у наклепі й погрожують звільненням.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...