Щоб правив аж до смерті: Кадиров запропонував провести в РФ референдум заради Путіна

Прикладом застосування такої практики, на думку чеченського соратника Путіна, є Китай, де недавно скасували обмеження на несення повноважень головою КНР, а також Німеччина, канцлер якої Ангела Меркель вже четвертий раз поспіль займає свій пост.
Глава Чечні Рамзан Кадиров запропонував провести в Росії референдум, щоб законно продовжити президентські повноваження Володимира Путіна більше ніж на два терміни. На його думку, зараз у Російської Федерації немає альтернативи нинішньому лідеру і думати про неї, поки він живий, не має сенсу, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

"Поки нинішній президент здоровий, ми не повинні думати про іншого главу держави. Ось така моя особиста думка, і я її не змінюю. Зараз у Путіна немає альтернативи. Тому я вважаю, що ми можемо ухвалити рішення про продовження термінів повноважень глави держави, не обмежуватися двома", - підкреслив він.

"Якщо в інтересах народу потрібно, чому ми не можемо внести зміни? Я взагалі від себе скажу: ми не повинні навіть питати у самого Путіна! Народ, Рада Федерації, Державна Дума, інші державні інститути повинні ініціювати і ухвалити таке рішення, зібрати підписи і винести на всенародний референдум. Я впевнений, в результаті всі підтримають це", - підсумував Кадиров.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...