Щоб зберегти молодість: Киянка щотижня бігає геть голою по снігу (фото)

32-річна киянка Інна Володимирська щонеділі купається в Дніпрі після бігу по засніжених берегах річки. Робить вона це взимку і без одягу.

Температура однією з найхолодніших річок в Європі регулярно падає до -9 градусів, але українку це анітрохи не бентежить. Чеський фотограф Девід Тенсінський зробив фотосесію з Інною, яку розмістив Dailymail, передають Патріоти України. Він почув про її "божевільний" обряд від місцевих жителів, які бачили, як вона занурюється в холодну воду.

Шукачка гострих відчуттів стверджує, що проводить химерний ритуал протягом дев'яти років, тому що вважає, що холод допомагає залишатися молодою і здоровою. Чоловік повністю підтримує її і часто плаває разом з нею.

Інна розповіла, чим корисне купання в холодній воді і що потрібно робити, щоб уникнути переохолодження. "Кожного тижня я бігаю по снігу, а потім поринаю в воду. Занурення в холодну воду розганяє кров, вона активно циркулює по організму, що допомагає спалювати жир і підтримувати м'язовий тонус", - розповіла вона.

Ще, за її словами, це зменшує біль в м'язах і суглобах і омолоджує шкіру завдяки посиленому притоку кисню. "Моржі виглядають значно молодшими за свій вік через те, що проводять багато часу в холодній воді. Якщо постаратися, кожна людина може домогтися того ж результату. Я обережна, стежу, щоб не пересидіти в холодній воді, а коли виходжу з неї, відразу ж обтираюся рушником і гріюся в теплій машині", - додала Володимирська.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...