Щось готується? - Путін вирішив раптово перевірити боєготовність Збройних сил РФ

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу оголосив про проведення раптової перевірки боєготовності в з'єднаннях і військових частинах Центрального (ЦВО) і Східного військових округів (ВВО), ВДВ, Дальньої і Військово-транспортної авіації.

Перевірка почалася напередодні масштабних навчань "Схід-2018" за вказівкою президента Росії Володимира Путіна, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Сьогодні о 05:00 мск відповідно до рішення верховного головнокомандувача ВС Росії в плановому порядку органи військового управління зі сполуками і військовими частинами ВВО, ЦВО, ВДВ, Дальньої і Військово-транспортної авіації приступили до виконання заходів щодо приведення у вищі ступені бойової готовності", - сказав Шойгу.

Зазначається, що раптова перевірка боєготовності на східному стратегічному напрямку триватиме п'ять днів.

Нагадаємо, у серпні-вересні на Росії триватимуть масштабні навчання "Схід-2018". Очікується, що в них візьмуть участь військові Монголії та Китаю. У Міноборони Росії називають навчання безпрецедентними за масштабами.

НАТО у відповідь восени 2018 року має намір провести навчання Trident Juncture, найбільші з часів холодної війни. У маневрах візьмуть участь близько 45 тис. військовиків країн Альянсу, а також десятки кораблів і літаків.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...