Щось готується? - У Білорусі розпочалася активна фаза навчань із російськими "ВДВшниками"

З 1 по 5 жовтня активна фаза спільних тактичних навчань Сил спеціальних операцій Білорусі та Повітрянодесантних військ Росії пройде у Брестській області.

Стартували навчання 29 вересня на полігоні "Брестський", - передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Білорусь на навчанні представляє 38-ма окрема гвардійська десантно-штурмова бригада. Від російської сторони залучена посилена батальйонна тактична група 137-го парашутно-десантного полку 106-ї повітряно-десантної дивізії.

Військовослужбовці повинні виконати завдання з пошуку, блокування та знищення незаконних збройних формувань і диверсійно-розвідувальних груп противника, зокрема, в лісисто-болотистій місцевості.

Активна фаза навчання пройде на території шести районів Брестської області, двох полігонах і ділянках місцевості. Задіяно близько 1,5 тисячі військовослужбовців десантних з'єднань, військових частин спецпризначення, радіоелектронної боротьби і понад 200 одиниць озброєння, військової і спеціальної техніки.

Командувач Сил спецоперацій Збройних сил Білорусі Вадим Денисенко зазначив, що білоруські військові постійно взаємодіють з російськими колегами. Зокрема, на полігоні Раєвський під Новоросійськом завершується навчання з розвідувальними підрозділами ПДВ Росії і ССО Білорусі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...