Щось важливе трапилось в Америці: Юлія Мостова розповіла про дивну затримку у справі "рюкзаків Авакова"

Докази по справі "рюкзаків Авакова" були в розпорядженні детективів Національного антикорупційного бюро ще в січні 2017 року.

Про це заявила журналістка Юлія Мостова у своїй статті для ZN.UA, передають Патріоти України.

За її словами, після ознайомлення з ними була призначена перша дата проведення обшуків і затримань за "рюкзачною" схемою - 25 грудня.

"За даними наших джерел у САП і НАБУ, Назар Холодницький план схвалив. Однак, після повернення зі США, де керівник САП брав участь в урочистостях з приводу інавгурації Дональда Трампа, операції було дано червоне світло", - сказано в публікації.

Таким чином, доказів, зібраних НАБУ, перестало бути досить, наголосила журналістка.

Як повідомлялося раніше, директор НАБУ Артем Ситник стверджував, що детективи НАБУ "зовсім недавно" отримали свідоцтва, які дали їм підстави для проведення обшуків та інших слідчих дій щодо сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...