Щури тікають з корабля: Путінські "бояри" масово ринули до ненависної "Гейропи"

Наближені до Путіна бояри пачками подають документи на отримання угорської посвідки на проживання, а потім – і громадянства "бездуховної Європи".

Російська "Новая Газета" опублікувала підсумки розслідування зв'язку кремлівських еліт і Угорщини. Журналісти з'ясували, що наближені до Путіна бояри пачками подають документи на отримання угорської посвідки на проживання, а потім – і громадянства "бездуховної Європи". Про це у своєму відеоблозі розповів Іван Яковина, передають Патріоти України.

"Ця країна, нагадаю, входить в жахливий Європейський Союз (або "гейропейский", як його називають любителі духовних скріп). Але головне – вона є активним учасником блоку НАТО, яким в Росії лякають маленьких дітей", – зазначив журналіст.

"Список там величезний, імена вам нічого не скажуть, але я тут перерахую лише деякі посади: Колишній заступник голови держкорпорації "Росатом", депутат Держдуми від КПРФ, ще один колишній депутат Держдуми, радник волгоградського губернатора, гендиректор державної авіакомпанії "Перемога", член правління " Газпром нафти ", колишній сенатор і так далі, і так далі. Непогано, так?, – розповів Яковина.

Окрім цього, він наголосив, що найцікавіше в тому списку – діти Сергія Наришкіна. А це, між іншим, не хто інший як директор Служби зовнішньої розвідки РФ. "Уявляєте собі: діти головного російського шпигуна, зібравши своїх домочадців і пожитки, намагаються будь-яким чином скоріше звалити геть із країни, яку ніби як захищає їх татусь. Вони-то вже точно знають, що насправді відбувається в російській політиці і економіці", – припустив журналіст.

Яковина підкреслив, що "з корабля побігли самі жирні і найобізнаніші щури". "Їм зовсім не хочеться опинитися в одній клітці з Золотовим або його головорізами-беззаконниками", – додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...