Шістьох російських найманців затримали правоохоронці на Донбасі

Ситуація на лінії розмежування залишається контрольованою.

В зоні Операції Об’єднаних сил українські правоохоронці затримали шістьох осіб, яких підозрюють в участі у складі російських збройних формувань. Усіх їх доставили до відділів поліції, йдеться у повідомленні штабу ООС, передають Патріоти України.

Окрім того, впродовж доби 9 березня представники Національної поліції та Національної гвардії України зі складу Об’єднаних сил зупинили 631 правопорушення адміністративного характеру.

За цей час правоохоронці розкрили 12 злочинів, серед яких – одне вбивство і незаконний обігом зброї та боєприпасів.

У штабі також зазначили, що ситуація на лінії розмежування залишається контрольованою. Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду працювали у штатному режимі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...