Шлях на ЧС-2018: Як Україна вирвала перемогу у збірної Косово (відео)

Збірна України з футболу в Албанії під проливним дощем провела матч дев'ятого туру групового етапу кваліфікації ЧС-2018 проти збірної Косово.

Напружений матч в албанському Шкодері, який проходив у вкрай непростих умовах через сильну зливу, завершився перемогою "жовто-синіх" із рахунком 2:0, передають Патріоти України.

Підопічні Андрія Шевченка в невисокому темпі почали зустріч, намагаючись не форсувати події на старті поєдинку. При цьому обидві команди допускали забагато браку, помиляючись у передачах.

Звикнувши до газону українці прогнозовано взяли м'яч під свій контроль. "Жовто-сині" більшу частину часу проводили в атаках, однак насилу проходили ешелоновану оборону суперника. Найбільш небезпечний момент у першому таймі мав Коноплянка, але його удар парирував воротар.

У перерві дощ над стадіоном значно посилився, явно ускладнивши футболістам життя. Комбінувати з кожною хвилиною ставало все складніше, і все ж наші зуміли домогтися свого. Коноплянка навісив з флангу, а захисник косоварів Пакярада в боротьбі з Гармашем зрізав м'яч у власні ворота.

Пропущений м'яч змусив балканців розкриватися. Господарі активніше пішли вперед, у результаті чого почали утворюватися вільні зони, чим наші і скористалися.

На 87-й хвилині Андрій Ярмоленко блискуче розібрався у штрафному суперника і в дотик увігнав м'яч під поперечину після скидки від Степаненка.

Наступний матч, який стане останнім у відбірковому циклі, збірна України проведе вдома проти Хорватії. Гра в Києві відбудеться у понеділок, 9 жовтня.

ЧС-2018. Кваліфікація. 9 тур

Косово - Україна - 0:2

Голи: Пакярада, 60 (аг), Ярмоленко, 87

Косово: 1. Уйкані, 13. Ррахмані, 15. Войвода, 19. Пакярада, 22. Яшаніца, 3. Мусоллі, 6. Кріеціу, 7. Рашіца, 8. Халімі, 9. Целіна, 18. Мурікі

Україна: 12. П'ятов, 3. Хачеріді, 20. Ордець, 4. Матвієнко, 16. Сидорчук, 19. Гармаш, 7. Ярмоленко, 17. Караваєв, 14. Ротань (Степаненко, 63 '), 10. Коноплянка (Буяльський, 89), 11. Кравець (Марлос, 46')

Попередження: Кріеціу 45' - Кравець 42', Ордець 55'

У паралельних матчах групи I Хорватія зіграла внічию з Фінляндією (1:1), а Ісландія розгромила Туреччину (3:0).

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...