Шок!: Оприлюднено зарплати ліквідаторів українських банків

За підрахунками проекту «Декларації», середня зарплата ліквідаторів неплатоспроможних банків в 2016 році склала близько 700 тис грн.

Як зазначають ЗМІ, сума виплат уповноваженим на ліквідацію коливається в залежності від кількості банків, які вони ліквідували протягом року, а також терміну перебування на посаді ліквідатора в певному банку, передають Патріоти України.

Заробітну плату їм нараховує Фонд гарантування вкладів, тобто ці виплати фінансуються з державного бюджету.

Згідно з декларацією, найбільше в 2016 році заробив Владислав Кадиров, з жовтня 2015 року керує ліквідацією «Дельта-банку» - близько 1,2 млн грн. У лютому-березні 2017 року його місячна зарплата становила понад 100 тис грн, через що він був змушений подавати додаткові декларації про суттєві зміни в майновому стані.

На другому місці з зарплатою в 805 тис грн виявився Андрій Шевченко. В даний час він є ліквідатором «Артем-банку» і «Актив-банку».

Його колега Андрій Матвієнко, який займається ліквідацією відразу шести банків, за минулий рік заробив у ФГВФО 765 тис грн, і зайняв в рейтингу третє місце.

Найменше серед ліквідаторів в 2016-м заробили Владислав Валендюк (265 тис грн) та Володимир Гриценко (108 тис грн).

Перший в вересні минулого року був уповноважений на ліквідацію банку «Фінанси і Кредит», другий є одним з двох ліквідаторів «Михайлівського».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...