"Шоу на крові українців": У Верховній Раді хочуть позбавити почесних звань представників української "богеми", які співпрацюють з країною-агресором

За словами авторів законопроекту, ці зірки шоу-бізнесу «показали себе в ці непрості для України часи як артисти, які на крові українців ставлять шоу і влаштовують бізнес».

У Верховній Раді зареєстровано законопроект «Про внесення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів», яким пропонується ввести санкції і позбавити почесних звань України ряд українських і російських артистів за антиукраїнські прояви, передають Патріоти України.

«Протягом тривалого часу ми стежимо за ситуацією, коли замість того, щоб працювати на благо України, закликати до миру і віри в краще майбутнє, такі артисти їдуть в Росію і дякують росіянам за те, що вони їх радо приймають. Така поведінка свідчить про збіг точки зору цих артистів з сепаратистами, які вбивають на Сході кращих синів українського народу. У ряді випадків, ми є свідками активного співробітництва представників української «богеми» з країною-агресором, про що свідчать коментарі, після яких ці артисти не гідні вважатися громадянами України, не кажучи про те, щоб мати почесні звання України», - йдеться в пояснювальній записці.
Так, позбавити державних нагород України пропонують Таїсію Повалій, Ані Лорак, Світлану Лободу, Віталія Козловського, Володимира Бортка, Філіпа Кіркорова та Миколу Баскова.
За словами авторів законопроекту, ці зірки шоу-бізнесу «показали себе в ці непрості для України часи як артисти, які на крові українців ставлять шоу і влаштовують бізнес».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...