"Штирлиц еще никогда не был так близок к провалу": Трамп знову безглуздо зганьбився (фото)

Під час візиту в дитячу лікарню в Колумбусі у штаті Огайо президент США Дональд Трамп неправильно розфарбував державний прапор.

На дивний малюнок Трампа звернула увагу користувач Twitter, яка підписана Талією, передають Патріоти України. Там же опубліковані фото американського лідера серед дітей.

Відзначається, що президент США відвідав хворих разом із дружиною Меланією для залучення уваги до проблеми опіоїдної кризи у США. У лікарні Трамп разом із дітьми займався малюванням, зокрема, розфарбовував розмальовки.

Через помилку Трампа більшість зробили висновок, що президент просто не знає, як виглядає національний прапор. Деякі припустили, що, можливо, він малював варіацію на прапор, яка у США використовується як знак підтримки поліцейських, які загинули при виконанні обов'язку.

"Може, це не помилка - виглядає як невдала спроба намалювати російський прапор", - зазначив один із користувачів мережі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...