Шукали Берлін: Як колорадо-росіяни хамськи відзначились на турецьких курортах 9 травня

Російські туристи відзначили День перемоги на курортах Туреччини з традиційним "розмахом": пияцтвом, битим посудом і образами персоналу.

Про це розповідає на своїй сторінці в Facebook Юлія Шатова, передають Патріоти України.

"Відзначати почали сильно заздалегідь, розбили купу скляного посуду, яку для чогось притягли до басейну, засипали дно осколками. 9-го вранці головні мудаки винесли свої гаджети з колонками і на всю можливу гучність стали крутити "День Перемоги" та інші нєтлєнкі. У всіх барах були зрушені столи, клоуни-жиробаси з георгіївськими стрічками кричали: "Стоячи, за велику Расєю, ура-ура-ура!", - засуджує поведінку співвітчизників користувачка.

Крім того, за її словами, за останні роки поведінка російських туристів погіршилася, оскільки на неї вплинула російська пропаганда. "Такого поганого хамства років 5 назад неможливо було навіть уявити. "Наші", звичайно, завжди поводилися специфічно, але здогадувалися про це, соромилися, самоіронізували тощо. Навіть "Тагіл" перед від'їздом вчив десять слів англійською і радів, якщо персонал відразу не розумів країну-виробника цього туриста... Зовсім не те зараз. "Гей-ропа" йде в риму, напоказ вивалюється невихованість, нахабство, злість і все це видається за силу, яку визнають і поважають. Ідіоти на блакитному оці після третьої "віскі-кола" починають міркувати про геополітику і ключове місце Росії в розкладах з інтонаціями ведучих першого каналу", - розповідає Шатова.

"Це те, що Павловський називає "варваризацією". Необоротний процес", - резюмує вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...