Швидко, анонімно, дорого, або Політична краса: Українські політики розкрили секрети своєї зовнішності (відео)

Виглядати здоровим і молодим нині престижніше, ніж їздити на крутому авто.

Секрети власного швидкого перевтілення розкрили деякі народні обранці та чиновники. Вони розповіли, як вдається за кілька тижнів змінити фігуру, підтягнути обличчя, позбутися зморшок чи прибрати живіт, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Швидко, анонімно, дорого – головні умови політиків при виборі будь-яких салонів і клінік краси. Зокрема, звичайна як на пересічного українця профілактична процедура з чистки зубів – для політиків цілий відбілювальний ритуал, за який вони платять в кілька разів дорожче, ніж у звичайних клініках. "Вони приходять і сплять. Результат буде триматися рік. Середня вартість відбілювання в районі трьох-чотирьох тисяч гривень", - каже фахівець цієї справи.

Подібні послуги політики замовляють рано вранці або навіть вночі – і так, щоб кілька процедур робили одночасно, аби зекономити час. Наприклад, манікюр і педикюр в чотири руки. Вартість за це – 1400 гривень. "Лишають чайові", - зізнається майстер догляду за нігтями.

Пілінги, маски, ін’єкції краси – знайомі не лише жінкам терміни, бо бути вічно молодими прагнуть і чоловіки. Боротьба зі зморшками – тепер і їхня проблема. Після процедури на лобі нардепа Сергія Шахова зморшки мають зникнути – така ін’єкція паралізує м’язи. Це секрет особливої міміки багатьох політиків – яскравими прикладами є Сільвіо Берлусконі та Дональд Трамп.

Також у пошані спа-процедури, апаратні масажі дозволяють позбутися зайвих сантиметрів на талії. Але більшість чоловіків все ж таки віддають перевагу спорту. Нардеп Сергій Алєксєєв ним займається чи не щодня та зізнається, що завжди хотів мати таку фізичну форму, як у братів Кличків. "Коли я познайомився з Віталієм і Володимиром Кличками, мені було соромно знаходитись в такому вигляді разом з такими атлетами", - каже він. Шість років тому Алексєєв важив майже 100 кілограмів, а тепер на 26 кг менше. "І не лише змінив свою зовнішність – вже я маю від цього залежність. Як наркотичну залежність", - каже він про заняття.

Ті, хто багато часу витрачати не хоче, вдаються до радикальних методів, але ніколи у цьому не зізнаються. "Дуже багато політиків-жінок, скандально відомих у ВР, обрізали собі шлунок наполовину. Щось накололи. Видно, що збільшили губи", - розповіла Ірена Кільчицька, одна з небагатьох, хто може розповісти про свої секрети. Їсть вона раз на день і свого часу зробила корекцію повік, а в 60-річному віці планує підтяжку обличчя.

Beauty-туризм – ще один тренд догляду за тілом. Коли політики за тиждень омолоджуються і худнуть – це може свідчити про те, що вони з’їздили в одну з європейських клінік. Найпопулярніші серед українського бомонду розташовані в Іспанії, Бельгії та Італії.

Вартість послуг у них стартує від 5 тисяч доларів. Нардеп Сергій Шахов лише за ін'єкцію краси та процедури зі схуднення витратив 30 тисяч гривень. Згідно його декларації, це половина його депутатської зарплати з усіма надбавками. Нардеп Сергій Алексєєв в місяць лише тільки на особистого тренера в спортзалі витрачає 15 тисяч гривень. Скільки витрачає на себе в місяць Ірена Кільчицька - підрахувати точно не може, але це сума в кілька тисяч доларів.

Чому на собі не економлять? Кажуть – це теж тренд. Адже успішність вони тепер вимірюють не дорогим одягом, або ж навіть автомобілем, а тим, як ти виглядаєш.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...