Швидко, несподівано і жорстко: "ЗСУ завдали потужного удару по бойовиках на Донбасі", - Мисягін

Українські військові знищили в зоні ООС на Донбасі велику диверсійно-розвідувальну групу бойовиків.

Про це в середу, 27 лютого, на своїй сторінці в Facebook повідомив український волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

За його словами це сталося кілька днів тому. Група бойовиків була досить чимала - понад 10 осіб. "По них працювали, намагалися вирахувати, де вони можуть бути іншим разом. І на деяких ділянках, де вони могли з'явитися, були проведені певні хитрі замасковані дії. Кілька днів тому група була виявлена", - розповів волонтер.

Мисягін зазначив, що в операції брали участь дві зовсім різні команди ЗСУ. "Одна команда за допомогою дрона виявила ДРГ і накрила її мінометним вогнем (звичайно, з дозволеного 82-го калібру). А інша команда відпрацювала "дуже хорошим снайперським калібром", - пояснив він.

"В результаті цієї, я вважаю, просто блискуче проведеної операції, диверсійно-розвідувальна група ворога була знищена практично повністю. 6 осіб 200-х, 4 людини 300-х. Все сталося швидко, несподівано і жорстко, і, до того ж, у нас жодної втрати", - додав волонтер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...