Сімейна помста: На Донбасі чоловік впритул розстріляв знайомого (фото)

В Покровському Донецької області 25-річний хлопець з помсти розстріляв людину.

Про це повідомляє прес-служба поліції регіону, передають Патріоти України.

"Вчора ввечері на стоянці в житловому секторі був виявлений розстріляний автомобіль, а в салоні труп чоловіка. Через кілька годин поліції добровільно здався "стрілок". Приводом для жорстокої розправи послужила сімейна помста", - йдеться в повідомленні.

Як нагадали в поліції, у вересні 2017 року приватному секторі Покровського 4 нападників відкрили стрілянину у дворі, де жила одна з місцевих родин. Тоді був поранений господаря будинку - він отримав наскрізне вогнепальне поранення черевної порожнини. Через 10 днів правоохоронці затримали зловмисників в Дніпрі на зйомній квартирі.

"І потерпілі, і підозрювані були знайомі, а тому син пораненого вирішив помститися і кілька місяців ретельно планував місце і час для цього. Вбитого він вважав не менш причетним до батьківського поранення, ніж затриманих", - відзначають в поліції.

4 лютого близько 18-ї години, взявши з собою помпову рушницю, 25-річний зловмисник вийшов до жертви. Чоловік якраз сидів у салоні свого авто. Випустивши кілька куль у бік водія, нападник втік.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...