"Сімейний підряд": Вдова Захараста вляпалася в гучний скандал

Вдову ватажка "ДНР" Олександра Захарченка Наталію звинуватили в несплаті податків в "бюджет" за оренду приміщень для мережі магазинів "1-й Республіканський".

Наталя і Олександр Захарченки

Така інформація надійшла від автора телеграм-каналу "КараулЪ", передають Патріоти України.

За його даними, Наталя Захарченко фактично керувала мережею магазинів на окупованій території Донбасу. "Выгодное было дело, многомиллионные обороты. И, самое главное, отсутствие арендной платы и минимизация налогов", - написав він.

При цьому в коментарях жителі так званої "ДНР" заступилися за вдову терориста і вказали, що вона нібито знаходиться на "передовій". У відповідь на це автор "Караула" закликав терористку сплатити податки і встановити справедливість. "Пусть вдова Захарченко возместит недоимку по аренде и налогам за 4 года в бюджет "ДНР" и управляет магазинами дальше. Это миллионы. Она же не платила налоги и аренду, тем самым грабила напару с мужем русских людей, пока из мужа и героя лепили для российского зрителя. Разве это справедливо? А если нет, то ее нужно просто судить. Я считаю, что об этом надо говорить", - підсумував він.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...