"С*ка, аж скрепы гнутся!": У мережі оприлюднили подробиці інтимного життя ватажка терористів "ДНР"

У соціальних мережах активно поширюють інформацію про те, що у ватажка бойовиків "ДНР" Дениса Пушилина є коханець.

Про незвичайні подробиці інтимного життя бойовика повідомляє Фашик Донецький у Twitter, передають Патріоти України.

"Слух. У Пушилина есть любовник. Зовут Армен, 130 кг вес. Армен актив, чепушилин пассив. С*ка, аж скрепы гнутся", - написано в публікації.

У коментарях до посту користувачі соціальної мережі висміяли таку незвичайну інформацію.

"130 кг, это как гидравлический пресс", "А во время акта оно стонет: М-М-М...", "Голубцы по рускимирски", "Это новый, стары издох, Пушилка долго был в запое с горя!", "Это и так было понятно. В шоу бизнесе только так!", "Ждем вашего содействия в расследовании этого факта. Просим. Побольше так сказать публичности для петушилина", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...