"Скабєєва головного мозку": Кремлівська пропаганд*нка заявила, що може стати президентом України (відео)

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва заявила, що є нібито дуже популярною в Україні, пошкодувавши, що реєстрація кандидатів на вибори президента в країні вже закінчена.

"Популярність — це коли фейк про аварію з твоєю участю в топі українських соцмереж за добу", — написала Скабєєва в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

У YouTube-стрімі з назвою "#СеемДобро" пропагандистка продовжила цю тему. Вона зачитала назву новини, яка, як стверджується, є головною в Україні: "Кремлівська пропагандистка Скабєєва розбилася в страшній ДТП. Путіну буде її не вистачати"."Ні, ні*іга, ніхто не розбився. Ви всі лиходії і всі зійшли з розуму", — сказала журналістка, додавши, що "ображатися на ідіотів не можна".

Пропагандистка також підкреслила, що новини про шоумена Володимира Зеленського і президента Петра Порошенка "сильно-сильно нижче" від повідомлення про неї, зробивши висновок про "страшну популярність".

"Фейк виносять далеко, значить, ми кохані і всі дивляться. Може, плюються, може, ненавидять через те, що їм нічого протиставити нашій правді. Неприємна новина полягає в тому, що закінчилася реєстрація кандидатів у президенти. Якби вона не закінчилася, думаю, можна було б якимось чином мені взяти участь... Може, у мене були б шанси", — сказала Скабєєва.

"А я, як мені здається, більш-менш-приблизно знаю, як стабілізувати ситуацію в Україні. У всякому разі, я б із задоволенням спробувала", — додала вона.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...