Скандал із побиттям покупців у столичному супермаркеті отримав продовження (відео)

Покупці, яких побили охоронці в київському магазині "Фора", вели себе агресивно і провокували конфлікт.

Відповідне відео опубліковане на сторінці в спільноті "Київ Оперативний" у Facebook, на якому видно, як двоє чоловіків на прохання охоронця не сидіти на стрічці терміналу, почали його обзивати і нецензурно висловлюватися, передають Патріоти України.

"Ти ніщо", "Викликай поліцію на х*й", "А ти хто, ким ти себе називаєш", — почали діалог покупці. Далі чоловіки перейшли на образи: "Тому що ти (охоронець. – ред.) стоїш і в підлогу дивишся, тому ти Альоша", "У тебе на ї*лі написано, що тебе так звуть".

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика!

Користувачі соцмережі в коментарях під відео повністю підтримали охоронця: "Правильно зробили що ві*дили цю гопоту, не кортітиме решті бикоті, орли о*цяні", "Тепер видно, що хлопці дуже просили, щоб їм надавали", "Зараз така нахабна молодь, тільки палиця над головою їм допомагає. Розуміють тільки силу. Досить їх захищати, знахабніли".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...