Скандал у Хмельницькому: У мережі показали випічку місцевого виробника із живими комахами всередині (фото, відео)

У Хмельницькому сім'я придбала круасани, всередині яких були виявлені живі мурахи.

Про це розповів користувач Олександр Філішин на своїй сторінці у Facebook, відзначивши, що моторошну знахідку виявила його дитина, передають Патріоти України.

"Жах! Хмельницький хлібозавод не перестає дивувати своїм ставленням до споживачів! Купили круасанів на сніданок, дитина відкусила шматочок, а там таке! Де ви їх зберігаєте, як так можна, я не здивуюся, якщо наступного разу в хлібі щура знайду", - написав він.

У коментарі користувачі відзначили, що також потрапляли в схожі ситуації, знаходячи в продукції шерсть або інші незрозумілі елементи.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...