Скандал у Запоріжжі: Український депутат спалилась на відпочинку в Криму

Депутат Запорізької облради Раїса Чухрай, яка раніше була депутатом міської ради від «Партії регіонів» «засвітилася» на відпочинку в окупованому Росією Криму.

Відповідну фотографію вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

На знімку вона з чоловіком позує на набережній, дуже схожій на ялтинську.

Новина вже викликала ажіотаж в соцмережах. Користувачі відзначили, що візиту на окуповану територію не виправдала б навіть заява про те, що Крим - Україна.

«Після трудів праведних запорізький "депутат" Раїса Чухрай відпочиває в Ялті або це обман зору? Так ні, дуже схоже, не хочеться в це вірити. А де ведмідь з балалайкою і матрьошки?»- написав запорізький активіст Юрій Хохлов.

«Здавалося б, ну що незвичайного на фото? Депутат запорізької облради Раїса Чухрай, літо, сонце, море, Ялта, Крим ... Тільки ось Крим окупований, а Чухрай навряд чи розвідник українських спецслужб», - зазначив Денис Нечипоренко.

Інші користувачі також обурені вчинком Чухрай.

У той же час, Громадське. Запоріжжя пише, що депутат на своїй сторінці в Facebook в пості, відкритому тільки для друзів, завірила, що це фото минулих років.

Відзначимо, що в свій час Чухрай очолювала міський департамент освіти.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...