"Скандал в благородном семействе": Високопоставленого терориста звинуватили в "шпигунстві на користь Росії"

Російський блогер з числа "добровольців Донбасу" поскаржився на інтриги в рядах бойовиків, які призводять до фатальних наслідків. Терористи буквально зачищають власні ряди, справляючись з цим завданням не гірше супротивника.

Відомий російський журналіст, який раніше воював з ЗСУ у складі озброєного формування Гіркіна, фігурант "Миротворця" Олександр Жучковський поділився "тривожною інформацією" з окупованого Донецька. Він стверджує, що в "збройних силах Донбасу" без підстав заарештовують і знищують "ополченців". Така інформація в п'ятницю, 4 січня, була опублікована телеграм-каналом "Это ДНР, детка", передають Патріоти України.
Жучковський повідомляє, що зовсім нещодавно "за шпигунство" заарештований "черговий офіцер ДНР". За його версією, ця людина (ім'я не згадується) могла бути усунута конкурентами після того, як з'явилася інформація про його швидке призначення на якусь "високу посаду". Цікаво, що потрапивший "на підвал" терорист водив тісну дружбу з російськими кураторами з числа співробітників ФСБ і таким чином, автор поста зробив висновок що невдаха-"офіцер" потрапив під пресинг "за шпигунство на користь Росії".
"Звучит как шутка, но я бы не удивился, если бы это было правдой, учитывая уровень абсурда и шпиономании в ДНР. Я уже слышал про подобные обвинения ... в адрес некоторых военных, которые сотрудничают с представителями российских спецслужб", - написав обурений Жучковський. І констатував: "Там полно людей с украинским самосознанием, для которых Россия - иностранное государство, а родиной по-прежнему является Украина".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...