Скандал з українкою в Польщі отримав несподіване продовження

Українка Оксана працювала нелегально в одній з фірм в Познані. Власник компанії офіційно не працевлаштовував найманих працівників і не платив медичної страховки.​

Історія з українкою, яку на робочому місці схопив інсульт, і яку роботодавець «кинув помирати» на лавочці, отримала несподіване продовження. Про це повідомив спікер Великопольської поліції Анджей Боровяк, передають Патріоти України.

«Власнику фірми з Сьорди Великопольської, в якій працювала громадянка України, і яка на початку січня отримала інсульт, висунули звинувачення в нелегальному працевлаштуванні іноземців. Після допиту чоловіка відпустили додому», – йдеться в повідомленні.

У той же час співробітник Окружної інспекції праці в Познані Яцек Стшижевский уточнив, що зараз на фірмі поляка проводять ретельну перевірку, а її результати будуть відомі лише в кінці березня.

Як вдалося з’ясувати українським журналістам, мережа гіпермаркетів, з якою співпрацювала фірма чоловіка, погрожує розірвати з ним контракт. В якості підтвердження своїх слів, керівництво вже видалило з мережі магазинів рекламу його продукції.

Нагадаємо, українка Оксана працювала нелегально в одній з фірм в Познані. Раніше вона працювала на цього ж роботодавця законно, і їй обіцяли забезпечити легалізацію і надалі. Але власник компанії офіційно не працевлаштовував найманих працівників і не платив медичної страховки.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...