Скандальна пара політиків-"младоолігархів" продовжує успішний бізнес з окупантами (відео)

Народний депутат Олександр Герега із дружиною Галиною продовжують вести свій бізнес в анексованому Росією Криму і мають фірму в Московській області.

Галина та Олександр Гереги

Про це повідомляють журналісти програми "Схеми", передають Патріоти України.

Відповідно до виписки із реєстру юридичних осіб Російської Федерації, у травні 2014 року українські компанії "Епіцентр К", "Нова лінія" та "Торговий дім "Трейдіком "Інко", кінцевими власниками яких є Галина та Олександр Гереги, заснували у місті Пушкіно Московської області компанію ООО "Руслайн Ко".

Фірма Герег "Руслайн Ко" є одним ізнайбільших платників податку на власність до бюджету анексованого містаСевастополь, звітують чиновники окупаційної влади в пояснювальній записці до звіту про виконання консолідованого бюджету міста у 2017 році.

Керівництво "Руслайн Ко" активно бере участь у діяльності гіпермаркетів "Новацентр К" – ця російська юридична особа почала працювати на місці гіпермаркетів "Епіцентр К" на території півострова.

Крім того, російська фірма Герег "Руслайн Ко" ділить один офіс із ООО "Русстрой К", яке на 99% володіє компанією "Новацентр К" (202 приміщення будинку на Тургенєвській, 8 у місті Пушкіно Московської області).

Олександр Герега у коментарі журналістам спочатку заявив, що йому невідомо про бізнес-діяльність "Епіцентру К" чи афільованих до нього структур у Росії чи Криму, а потім додав: "Хто його знає. Може, ми і маємо стосунок до цих компаній, і підпільно працюємо на ворожій території, щоби рано чи пізно розпалити пожежу, яка буде крокувати цими територіями, і ці території також стануть такими ж незалежними, як наша країна".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...