Скандальне німецьке видавництво виокремило Крим в окрему державу

Німецька видавнича група Mair Dumont випустила нові атласи України, Європи і світу, в яких Крим позначений окремою країною.

Видавнича група раніше вже оскандалилася тим, що позначила Крим на атласах світу територією РФ і тривалий час відмовлялася змінити помилку, - передають Патріоти України.
Нові атласи вийшли під маркою "Марко Поло" 2018/2019 та автомобільного клубу "ADAC" 2019/2020. Тепер Крим позначений окремою країною. При цьому, наприклад, місто Суми визначене містом української держави, в той час як Сімферополь - "кримської держави".

Такі дії можна кваліфікувати як свідомий обман покупців, за що в Німеччині передбачений штраф або позбавлення волі на строк до п'яти років. На інших атласах і картах видавництво, як і раніше, продовжує позначати Крим російською територією.

Раніше українське генконсульство в Мюнхені неодноразово зверталося і проводило зустрічі з керівництвом Mair Dumont, проте позицію щодо позначення Криму воно так і не змінило.

Джерело: Сегодня
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...