Скандальні факти з життя екс-нардепа Ірини Бережної

Сьогодні, 5 серпня, за тиждень до свого 37-річчя в ДТП на Адріатичному узбережжі загинула народний депутата VI і VII скликань Верховної Ради України Ірина Бережна.

Ірина Бережна

До свого приходу в парламент в 2007 році мешканка Луганська була успішною бізнесвумен, упрвляя турфірмою і нотаріальною конторою, передають Патріоти України.

Під час роботи в ВРУ виступала за реформи правової і судової системи України.

Бережна стала володаркою кількох престижних нагород: «Жінка III тисячоліття» в номінації «Рейтинг» (2007); «Людина року» в номінації «Нова генерація року» (2009); заслуженого юриста України (2011).

А після подій на Майдані в 2014 році вона активно критикувала політику нової влади.

Зокрема, Бережна була затятою противницею проведення АТО на Донбасі, введення безвізового режиму з ЄС, а також проведення декомунізації.

Вступ в силу безвізового режиму з Євросоюзом екс-регіоналка прокоментувала емоційним постом з фразою «Патриоты», ехайте найух».

"С Днём святого безвиза, господа. В венской опере сегодня переаншлаг, в «Ла Скала» доставляют приставные кресла для первых украинских безвизовцев, в галерее Уффици во Флоренции срочно меняют экспозицию, чтобы удовлетворить взыскательный вкус потомков древних укров. В общем, фраза тридцатилетней давности великого Жванецкого «мне в Париж, по делу, срочно!» засияла в Украине новыми красками. Европа, трепещи! В принципе, странное представление патриотизма по-украински — развалить собственную страну, уничтожить экономику, убить 10 тысяч украинцев, дискриминировать мирных граждан, проживающих на Донбассе, чтобы сэкономив 35€, свалить в Европу… Патриоты, ехайте найух, и не забудьте взять с собой кастрюльки и красные кружевные трусы! Специально для кастрюлек предлагаю в Борисполе включить на прощание известный хит группы Ленинград «Дорожная»…", — писала Бережна.

З критикою українського уряду вона виступала і на російському пропагандистському каналі Росія 1.

Останнім часом Бережна разом з «Антифашистською правозахисною лігою» боролася проти перейменування проспекту Ватутіна в Києві на проспект Шухевича.

За образу українців український журналіст Роман Вінтонів, відомий під псевдонімом Майкл Щур, закликав юристів притягнути Бережну до відповідальності.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...