Скандальний російський політик публічно образив національні гімни України та Польщі

Жириновський звинуватив сусідні країни в невдячності і заявив, що вони існують тільки завдяки "русскому царю".
Володимир ЖириновськийСкандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський публічно образив національні гімни України та Польщі, передають Патріоти України.

Під час ефіру однієї з передач, висуваючи свою гіпотезу про те, що США нібито хочуть знищити Україну і Польщу, розв'язавши там війни, він заявив: «Нам наш флаг запрещают везти в Южную Корею. У вас флаги вы забудете! Вы сейчас на флаги посмотрите, ваши гимны послушайте еще. У вас, у обеих стран, Украины и Польши, гимн «Еще не сдохла Польша и Украина», «Еще не вмерла», «Еще не умерла».

Польський публіцист Зигмунт Дзенчаловскі після таких слів пригрозив тим, що в разі продовження подібної риторики він покине студію. При цьому Жириновський задався питанням, що не розуміє, як інакше перевести на російську мову початок гімнів України та Польщі: «Вот вы такие обидчивые, а когда вы четвертовали наших солдат и офицеров, это вы не помните?! Когда вы шли на нашу страну! Вы нам объявили войну в 1920 году или мы вам?! Кто вам дал свободу?! Русский царь! Конституцию, сейм — вам все давали. Кто вас поднял из руин после немцев?! Вы неблагодарные! Нет польского гимна!».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...