Скандальний російський журналіст порівняв Україну з дауном

Скандальний російський журналіст Армен Гаспарян образив Україну, заявивши, що вважає її першу державність, отриману в 1917 році, "розумово відсталою дитиною".
Армен Гаспарян

Таким чином пропагандист вирішив підіграти традиційній риториці Кремля. Крім того, він нахабно додав, що через сто років ситуація не змінилася і Росія, як і раніше, ставить сусідній країні діагноз "синдром Дауна", передають Патріоти України.

Своє в'їдливе висловлювання путінський оповісник озвучив у ефірі однієї з російських радіостанцій. "Дитина народилася інвалідом. Ну, я маю на увазі першу українську державність. Вона народилася дауном. Шкода, трагедія, але так буває. Але батьки виявилися вперті. Замість того, щоб іти до лікаря, вони навпаки зробили це своїм основним завданням - позиціонувати ось цю розумову відсталість як головну чесноту в житті. Через 100 років державі час на пенсію йти, але краще не стало", - у недозволеній манері висловився про Україну Гаспарян.

Напевно не підозрюючи, що за такі висловлювання може бути передбачена кримінальна відповідальність, продажний журналіст сучасного російського режиму зайшов ще далі у своїй нахабності і порадив Україні звикати до болю, що сприймається як завуальована погроза суверенній державі. "Що стосується вічної країни образ і розчарувань, то я ж їм завжди кажу: головна ваша проблема в тому, що ви боїтеся болю. Вам уже пора звикнути до того, що біль треба любити", - завершив Гаспарян свій нахабний і цинічний виступ, загальний посил якого відповідає вказівкам із кремлівських методичок.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...