Сканування загнаного щура: "Слабкості Путіна викрито" - Daily Telegraph

Британські газети сповнені матеріалів про викриття російських хакерів і "слабких місць" президента Росії Володимира Путіна.

"Слабкості Путіна викрито" - так видання Daily Telegraph назвала свою редакційну статтю, передають Патріоти України.

"Наша газета завжди наполягала на тому, що Захід повинен направити свою пропагандистську війну проти Росії: занадто довго Москві було дозволено глузувати з нас, - пише видання. - Зараз, нарешті, настала черга Заходу сміятися над Москвою. Ми знаємо, що четверо росіян приїхали в Амстердам із метою зламати комп'ютерну мережу Організації із заборони хімічної зброї, яка займалася розслідуванням отруєнь у Солсбері. Їхня місія перетворилася на фарс".

"Не так діє досвідчена і вміла наддержава, - вважає газета. - Дії Москви останні кілька років виглядають корупційними, злочинними і некомпетентними. Все це ознаки режиму, що знаходиться в економічному занепаді і відчайдушно намагається підвищити власну підтримку актами бездумного націоналізму. Дотепер Захід все лише реагував, як ніби наші уряди припускали, що злочинні дії Росії кажуть самі за себе. Ні, звинувачення проти Росії повинні бути не тільки доведені, але докази ці повинні бути оголошені якомога голосніше і якомога ширше".

На думку DT, життєво важливо зламати практику висміювання російською дипломатією тверджень Заходу і покласти край конспірологічних теорій, що стверджують, що всі ці звинувачення - не що інше, як "фейкові новини". Ті на Заході, хто наполягав на невинності Росії, тепер виглядають дурнями. Можливо, в майбутньому до попереджень власних спецслужб вони будуть ставитися серйозніше.

"І, найголовніше, у всьому цьому досить безглуздо виглядає і Володимир Путін, - йдеться у статті. - З історії ми знаємо, що в минулому російські лідери бували покарані за те, що рухаються занадто швидко і заходять занадто далеко: Микита Хрущов втратив посаду, зокрема і через кризу з ракетами на Кубі. Популярність Путіна, судячи з повідомлень, впала на рівень до анексії Криму - чи то через те приниження, якому його піддають на Заході, чи то в зв'язку зі спробами підняти пенсійний вік. Захід повинен нарощувати тиск. При Путіні міжнародна політика стала перетворюватися на подобу фільмів про Джеймса Бонда. Він залишається небезпечною людиною, але тепер світ бачить, що він теж вразливий".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...