Сказав, що втомився: У Дніпрі маршрутник збив родину з дітьми на переході

На проспекті Яворницького, перед перехрестям з вулицею Шмідта, маршрутка №79 збила сім'ю: батьки з 5-річним сином і новонародженою дочкою в колясці йшли по пішохідному переходу.

Як розповів прес-секретар патрульної поліції Дніпра Людмила Копиленко, в результаті аварії постраждали діти: їх в лікарню забрали на "швидкій", передають Патріоти України.

Як пише глава профспілки автомобілістів і перевізників Дніпра Михайло Тонконогий в соцмережі, водій порушив режим праці і відпочинку: він керував маршруткою більше 5 днів поспіль протягом тижня. На маршрут він вийшов, тому що працювати більше нікому через брак кадрів. Чи буде він працювати водієм далі - ще вирішується.
Джерело: vgorode.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...