"Скажений пес" Меттіс заявив про ядерну загрозу з боку Росії

За словами глави Пентагону Джеймса Меттіса, в США не багато говорять про ядерну загрозу, але при цьому завжди готові дати відсіч.

Джеймс Меттіс

З боку Росії існує ядерна загроза. Про це сказав глава Пентагону Джеймс Меттіс, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу оборонного відомства США.

За його словами, в меншій мірі є загроза з боку Китаю, але безумовно термінова загроза - з боку Північної Кореї. "Ядерна загроза - це не те, про що ми багато говоримо, але повірте мені, стоячи тут, не далі, ніж в 100 футах від мене є комунікатор з рюкзаком з певним обладнанням і кодами, які супроводжують мене, куди б я не йшов" , - розповів Меттіс.
Глава Пентагону також зазначив, що перемогти в ядерній війні неможливо, тому її потрібно не допустити. "Є певні виклики, але в плані терміновості, я б сказав, що це Північна Корея. У плані сили прямо зараз це Росія і ядерна загроза", - наголосив Меттіс.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...