Скажений щур покусав жінку у центрі столиці

Жінка намагалася надати тварині допомогу, а та нанесла громадянці покус.

На території Золотоворітського скверу, що знаходиться біля станції метро «Золоті Ворота» у Києві, хворий на сказ щур вкусив жінку. Про це повідомляє прес-служба столичного управління Держпродспоживслужби, передають Патріоти України.

«За інформацією Об’єднання ветеринарної медицини в м. Києві у відділ по боротьбі зі сказом тварин 16.12.2018 року жителькою міста був доставлений труп щура. Тварину було знайдено 14.12.2018 ще живою на території Золотоворітського скверу, що знаходиться біля станції метро «Золоті Ворота». При спробі надати тварині допомогу та нанесла громадянці покус, однак жителька міста забрала тварину до себе додому. Стан тварини був пригніченим, але тварина не відмовлялась від їжі та води. На наступний день тварина загинула», - йдеться в повідомленні.

Спеціалісти провели необхідні лабораторні дослідження та було направлено до Випробувального центру Державного наукового-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи відібраний патологічний матеріал.

За результатами лабораторної діагностики було підтверджено сказ у щура.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...