Схід і Захід разом: У мережі розповіли історію бійця з позивним "Злий" (відео)

Військовий на передову завжди бере з собою червоно-чорний прапор. Руслан зазначає, що борці за волю України завжди на поле бою брали з собою такі прапори.

В мережі розповіли історію про бійця Руслана з позивним "Злий", який захищає нашу країну на фронті. Про це йдеться на сторінці "Повернись живим" в Facebook, передають Патріоти України.

Військовий на передову завжди бере з собою червоно-чорний прапор (символіка українських націоналістів). Руслан зазначає, що борці за волю України завжди на поле бою брали з собою такі прапори. "Червоне – кров, чорне – земля, в яку цієї крові вже пролито чимало", - каже "Злий".

Боєць зазначає, що тоталітарний режим приніс нашій країні чимало зла і горя, але зараз потрібно докладати максимум зусиль, щоб подолати всі негативні наслідки. За його словами, кожен має бути на своєму місці, воювати, допомагати армії, працювати журналістом, щоб фіксувати всі події і т. п.

"Він філософ і фаталіст, каже, що на війні він отримав те, чого прагнув все життя: відчуття того, що все відбувається по-справжньому. Тут все справжнє: ненависть, шляхетність, підлість, біль, дружба. Він говорить, що багато людей жаліються, що їм довелося жити в епоху змін, а він щасливий від того, що живе у цей час, бо його поколінню випала історична місія зламати хребет диявольській російській імперії", - описують бійця в спільноті.

Руслан впевнений, що у кожної людини свій визначений день смерті. "І вона помре у цей день, де б не була і що б не робила. Можна вдаритися головою об бордюр чи втопитися у ванній, а можна загинути від ворожої кулі чи розриву міни, захищаючи Україну. Що шляхетніше?" – розмірковує він.

Чоловік родом з Львівської області, одружився з патріоткою з Донбасу, і тепер Схід і Захід разом у їхній сім’ї.

"Він полюбляє тролити місцеву "вату" і латентних сєпарів, у годину пік в громадському транспорті, відповідаючи на питання кондуктора, що у нього за проїзд, казати:
- Посвідчення!
- Какое?
- Учасника війни з м*ск*лями!
І тоді в гамірному тролейбусі западає мертва тиша…" – зазначають в "Повернись живим".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...