Схуднути за вихідні навіть без фізичних навантажень: Американці розробили ефективну методику

Експерти з'ясували, що ефект від тренування середньої інтенсивності може тривати протягом декількох днів.

Дослідники техаського університету прийшли до висновку, що схуднути можна усього за вихідні. Відзначається, що зробити це можна навіть без тренувань, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Так, експерти проаналізували ефект від вправ на певні нейронні зв'язки мозку, які є у мишей і людей, і з'ясували, що ефект від тренування середньої інтенсивності може тривати протягом декількох днів.

З'ясувалося, що одне годинне тренування на біговій доріжці знизило апетит щурів на шість годин, а також дозволило їм швидше втрачати вагу. Після тренування їхній метаболізм прискорився на найближчі 48 годин, і організм спалював більше калорій. "Цей результат може пояснити на рівні нейронних зв'язків, чому багато людей не відчувають голоду одразу після тренування", — пояснив один із дослідників доктор Кевін Вільямс.

У результаті експерименту вчені припустили, що відпочинок від тренувань на вихідних не вплине на метаболізм, рівень цукру в крові або апетит людини, якщо вона займалася спортом у п'ятницю. Вони також допускають, що чим більше людина тренується, тим довше триває ефект.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...