Схвалено Міносвітою РФ: 7-класники вивчають порнографічне оповідання і пишуть по ньому твір

У Кемерово вчителька задала школярам прочитати розповідь з відверто порнографічними сценами, а потім написати по ньому твір.

Педагог стверджує, що всі семикласники, які вивчають російську мову за підручником Рибченковой, проходять цей матеріал, - передають Патріоти України з посиланням на Vse24.ru.

Батьки семикласників гімназії № 1 обурені домашнім завданням, яке вчителька задала їх дітям. Школярі повинні були написати твір за оповіданням з еротичними сценами.

Учням було доручено прочитати розповідь Тібора Фішера «Колекційна річ», а потім написати по ньому твір. У ряді глав письменник досить докладно описує сцени, пов'язані з інтимною близькістю. Наприклад, Фішер пише: «Її енергії можна тільки позаздрити; видно, що Ніккі втомилася, і все ж, як істинний чемпіон, вона завжди готова дати бій. І перемогти. Зрозуміло, їй нічого не варто, при її-то ненаситному темпераменті, просто стягнути з нього штани - за останні шість тисяч років чоловіки, наскільки мені відомо, були проти цього бажанням лише двічі, - але їй хочеться побачити не його дітородний орган, а зганьблену чеснота ». Є і більш відверті рядки.

Батьки, побачивши подібне, обурилися і написали в загальний чат. Одна з матерів заявила, що не дозволила читати твір своєї дочки.

Вчителька на претензії кемеровчан повідомила, що в оповіданні вона з учнями буде «розглядати поняття вічності мистецтва і циклічності часу». За її словами, всі семикласники, які навчаються за підручником Рибченковой, вивчають Фішера.

Дійсно, робоча програма з російської мови для 7-го класу (Рибченковой Л.М., Александрової О.М., Загоровської О.В., Нарушевич А.Г.) передбачає вивчення цього «твору».

У прес-службі адміністрації Кемерова, повідомили, що міське управління освіти вже створило комісію, яка розбереться в ситуації.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...