"Скільки коштує зрада": Відомий банкір звинуватив журналістів у "дискредитації реформ і ударі по майбутньому благополуччю українців"

Бойкот телеканалу NewsOne триває і все більше політичних експертів, політиків, нардепів, блогерів, журналістів, аналітиків відмовляються брати участь в програмах телеканалу.

Сергій ФурсаНа цей раз від участі в ефірі однієї з програм NewsOne відмовився відомий банкір і блогер Сергій Фурса, передають Патріоти України.
За його словами, заангажованість є майже скрізь. "Всі ми люди, і CNN не любить Трампа, тому що там гурток демократів, а FOX буде любити, тому що завжди з республіканцями. Так чи інакше заангажованість є по всьому світу, але заангажованість і відверта брехня і фальсифікація - це різні речі. Так само як і ретрансляція пропаганди ворога не має нічого спільного зі свободою слова", - написав у своєму блозі Сергій Фурса.
Він зазначає, що "фраза Мураєва про Сенцова - це самий аморальний приклад з цього ряду, але не найнебезпечніший. Тому що стандартні потоки брехні і фальсифікації, покликані дискредитувати реформи, б'ють по майбутньому благополуччю українців. Як Мураєв готовий відібрати майбутнє у Сенцова і його право на правду, так потоки брехні і фальсифікації на його каналі відбирають майбутнє у всіх нас. Журналісти, що йдуть в одній колоні з мураєвскими бабусями, не мають нічого спільного з незалежною пресою та лише віддаляють нас від мети, спотворюють саму суть демократії, яка покликана стати основою нашого успіху."

На думку Сергія Фурси, саме це і є "зрада свободи слова, зрада професії і зрада всіх нас. Тому що журналіст або редактор, що виконує волю власника телеканалу і поширює фальсифіковані новини нічим не краще, ніж прокурор або СБУшник, що вбиває бізнес і нічим не краще мураєвских бабусь, які створюють масовку за 100 гривень. Питання лише в тому, скільки це коштує, скільки коштує зрада."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...