Скільки можна у Києві терпіти російську пропаганду: 25 нардепів оголосили бойкот двом проросійським телеканалам

Є сподівання, що до ініціативи долучаться всі вітчизняні політики, котрі претендують на визначення як проукраїнські.

25 народних депутатів оголосили про бойкот двом телеканалам - "112.Україна" і NewsOne. Про це у Facebook повідомив нардеп з "Народного фронту" Леонід Ємець, передають Патріоти України.

"Офіційна заява. Єврооптимісти не ходитимуть на NewsOne і 112, допоки Мураєв не вибачиться перед Сенцовим. Нас 25 народних депутатів. Раджу і іншим, в кого є совість, доєднатись до бойкоту", - йдеться у повідомленні.

7 червня позафракційний нардеп, колишній "регіонал" Євген Мураєв назвав ув'язненого в Росії українського кінорежисера Олега Сенцова терористом. Про це він заявив в ефірі телеканалу "112.Україна". "Сенцова можно по разному воспринимать. С точки зрения того, что человек готовил поджоги и взрывы, для части населения он является террористом. Для националестической части, наверное, он является героем. Время расставит на свои места, кто прав, а кто не прав", - заявляв Мураєв.

Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за двома статтями "державна зрада" і "завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...