"Скільки ще життів заберуть такі мажори, які завдяки судам уникають відповідальності?": З'явилися подробиці про юнака, який у результаті ДТП вбив молоду матір

У ніч на 16 лютого в Києві автомобіль BMW X5 M протаранив Lanos, який загорівся з жінкою всередині. Стало відомо, хто батько винуватця аварії і деталі про нього.

Про це повідомляє адвокат і активіст Роман Маселко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Нагадаємо, машина 20-річного мажора Миколи Слободського на високій швидкості влетіла в таксі Lanos. У салоні знаходилася жінка, яка згоріла всередині. У неї залишилася 8-річна дочка.

"Водій втік з місця події, але потім, начебто, сам прийшов в поліцію вже з адвокатами. Ним виявився 20-річний Микола Слобідський, який зараз вчиться в Лондоні", - написав Маселко.

Також він уточнив, що батько власника BMW X 5 - Ігор Слобідський, відомий бізнесмен, володіє багатьма компаніями. Журналісти знайшли його спільний бізнес з багатьма відомими особами, включаючи Олексія Азарова.

"Але мене зацікавило інше. Виявляється на Миколу Слобідського двічі складали протоколи за керування в стані сп'яніння. Перший раз справу розглядала суддя Печерського суду Христина Тарасюк. Протокол надійшов до суду 01.09.16, але розглянутий тільки 05.12.16. Суддя встановила вину водія, але закрила справу в зв'язку і закінченням терміну притягнення", - зазначив адвокат.

За словами, Маселко, вдруге Шевченківський суд 20 червня 2018 таки позбавив Слобідського прав керування на 1 рік.

"До речі, суддя Тарасюк, це суддя, яка дозволила обшук у активіста Автомайдану, який зафіксував голову Голосіївського суду О.Первушину на незадекларованому автомобілі", - написав активіст.

Також він підкреслив, що рішення про позбавлення Слобідського водійських прав є, але права не забрали. Слобідський оскаржив це рішення і вже більше 7 місяців справа знаходиться в Київському апеляційному суді. Було вже 8 засідань, 9-е призначене на 1 березня.

"Я вперше бачу таку кількість переносів засідань в апеляції. Розглядає справу суддя Кепкал Людмила Іванівна, вже успішно пройшла тестування у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України. Весь цей час Слобідський спокійно сідав за кермо поки 16 лютого не вбив молоду маму. 1 березня суд, мабуть, нарешті забере права в Слобідського. Вища кваліфікаційна комісія продовжить оцінювати суддів і обирати суддів Верховного Суду. А президент буде розповідати про успішну судову реформу. Тільки батько загиблої досі не може розповісти 8-річній доньці, що мами більше немає. А скільки ще життів заберуть такі мажори, які завдяки судам уникають відповідальності?", - констатував Роман Маселко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...