Скільки заробляють українські зірки на новорічних корпоративах (інфографіка, відео)

Найдорожчим українським виконавцем у Новий рік буде Андрій Данилко. Трохи дешевше обійдуться виступи Світлани Лободи і Макса Барських.

Наближаються новорічні свята, а це означає, що зовсім скоро українці зможуть весело провести час на корпоративах і, серед іншого, подивитися наживо виступи українських зірок. Журналісти ТСН дізналися, які гонорари отримують українські артисти за виступи на новорічних корпоративах, передають Патріоти України.

Зазначимо, що загальною тенденцією серед українських компаній стало не запрошувати російські колективи, а також виконавців, які продовжують активно гастролювати в РФ. Тому українські співаки отримали більше можливостей заробити під Новий рік на корпоративах.

Так, півгодинний виступ групи "Гриби" коштує $50 тисяч, у стільки ж обійдеться і виступ улюбленця всіх жінок Олега Винника.

Як повідомляє видання "Страна.uа", найдорожчим для українців на Новий рік буде виступ Вєрки Сердючки (Андрія Данилка) - $75 тисяч. Трохи дешевше, а саме $70 тисяч, будуть коштувати виступу Світлани Лободи і Макса Барських.

Якщо ви хочете провести новорічний вечір в компанії "95 кварталу", готуйтеся викласти $60 тисяч, а якщо лише з її лідером Володимиром Зеленським, то $40 тисяч.

Виступ короля української поп-сцени Monatikа обійдеться в $30 тисяч, а мегапопулярного в Україні колективу "Время и Стекло" в $25 тисяч.

Важливими складовими свята є ведучі, на яких можна покласти всю розважальну програму. Маловідомі стоять 500-1000 доларів за вечір, популярні починають від трьох, по 5-6 тисяч можуть запросити за послуги зірки калібру Горбунова та Осадчої.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...