"Сколько это свинство будет продолжаться?": Мережу обурив принзливий інцидент з бійцем АТО в Харкові

У Харкові на автовокзалі у воїна АТО виникли несподівані проблеми з придбанням квитка на автобус, незважаючи на те, що він був заброньований.

Про це повідомила на сторінці в Facebook Карина Ібрагімова, передають Патріоти України.

«Йде четвертий рік війни. Хлопці, які пройшли пекло на передку, опиняються в пеклі у мирних містах, нікому не потрібні і не захищені. Ранок 6:30 на автовокзалі в місті Харкові був заброньований квиток, компанія «Автолюкс» безпосередній перевізник. Квиток є і, звичайно, ми можемо його придбати. У вас тут УБС? Немає квитків, все продано, йдіть на подалі до диспетчера, до представника», - повідомила Ібрагімова.

За її словами, питання з квитком вдалося вирішити тільки після втручання поліції.

«Скільки це свинство триватиме? Чому цим ніхто не займається? Чому хлопців відфутболюють скрізь? Скільки цих кам'яних стін нам потрібно пробити, щоб закон запрацював? Чому винних немає і не покарані? Чому, щоб придбати квиток по УБС треба забруднитися брудом цих бариг, покласти купу нервів, стати хворими на голову?»- обурилася дівчина.

За її словами, не допоміг вирішити проблему і заступник голови Харківської обласної спілки ветеранів АТО Юрій Корсунов.

«Дивно, дві жінки намагалися хоч якось посадити бійця, а він сором'язливо відвів погляд. Як тільки потрапляємо до годівниці забрало падає? І про патріотизм, про конкретні справи допомоги забуваємо? Соромно, соромно до огиди за байдужість чинуш»- зазначила Ібрагімова.

Інцидент викликав бурю обурення в мережі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...