Скотиняці буде, де попастись: Стало відомо, як Дід Мороз "привітав" Олега Ляшка

Ляшко прикупив ще земельки біля свого елітного маєтку у Козині. Півгектра обійшлося політику у 300 тис. грн.

Лідер Радикальної партії, народний депутат Олег Ляшко набув у власність 544 кв. м земельної ділянки у селищі Козин, що під Києвом загальною вартістю 300 тис. грн.

Про це стало відомо з електронної декларації обранця та майнового реєстру, передають Патріоти України.

Цільове призначення землі, яка розташована на вулиці Рудиківська, 8-10, визначено під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Продавцем виявився громадянин Валентин Савицький.

За даним ЗМІ, ця особа в минулому працювала начальником Державного земельного кадастру (2008 р.) і обиралася народним депутатом (2002-2006 рр.), який входила до Народної агарної партії Володимира Литвина.

У січні 2017 року Ляшко витратив 15 млн. грн на купівлю будинку площею 550 кв.м. і двох земельних ділянок загальною площею 0,6 га у Козині на вулиці Рудиківська, 10. Тоді продавцем виступив Артем Савицький, який 2014 року балотувався до парлампенту за партійним списком «Радикальної партії Олега Ляшка».

У жовтні радикал задекларував 15,9 млн. грн від продажу колишньому нардепу-регіоналу Олександру Риженкову.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...