"Скрепы явно покинули МКС", - журналіст

Єпископ Нижньотагільський і Нев'янський Євген (Кульберг) розкритикував уральського космонавта Сергія Прокоп'єва за те, що він взяв участь у святкуванні Хеллоуїна прямо на борту Міжнародної космічної станції.

Владика заявив про руйнівну силу західної традиції, - пише у своєму блозі російський журналіст Андрій Мальгін, передають Патріоти України.
«Я не поддерживаю такое участие в этом мероприятии. Как священник считаю, что это разрушительная традиция, как для самого космонавта, так и для страны, которую он представляет на МКС. Это культ смерти, а я склоняюсь к культу жизни», - сказав отець Євген.
Раніше космонавт Сергій Прокоп'єв на своїй сторінці у «ВКонтакте» розповів, що взяв участь у святкуванні Хеллоуїна на борту МКС. Він вбрався в костюм Елвіса Преслі, а його колеги переодяглися в Дарта Вейдера із "Зоряних воєн» і божевільного вченого.
«Хэллоуин — не наш праздник, но экипаж надо было поддержать. За 15 минут состряпал костюм из подручных средств. Я старался не выделяться! Зато получили массу хороших эмоций и заряд настроения на неделю вперед», - написав уральський космонавт.
Так, скріпи явно покинули МКС. Не те, що раніше:
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...