Скрепам міцно дали по пиці: США відмовили у в'їзді росіянину, призначеному на посаду в ООН

В Кремлі звинуватили США у масовому "зриві поїздок росіян в рамках ділових, культурних, спортивних і гуманітарних контактів.
Марія Захарова

Про це заявила офіційний представник російського дипломатичного відомства Марія Захарова, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Нещодавно американська сторона без будь-яких причин відмовила у в'їзді росіянину, офіційно призначеному на посаду в секретаріат ООН. При цьому (представники США - ред.) тягнули з відповіддю цілий рік", - пожалілась Захарова.

Вона додала, що Сполучені Штати в масовому порядку "зривають поїздки (росіян - ред) в рамках ділових, культурних, спортивних, гуманітарних контактів".

"Влада США цілеспрямовано перешкоджає роботі російських дипломатичного і консульського представництв, затягуючи видачу дозволу на в'їзд нових співробітників. Регулярними стали прямі відмови у візах", - підкреслила представниця російського дипвідомства.

"США зловживають наявним у них привілеєм розміщення в країні ООН", - впевнена Захарова.

На її думку, що Вашингтон маніпулює візовими питаннями "для чинення тиску на інші країни, самовільно визначає, чиїм представникам дозволено брати участь в заходах по лінії ООН, а кому доступ туди закритий".

В Росії вважають такі дії США "грубим свавіллям".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...