Скрепні парадокси: Розбишаки збірної Росії з футболу отримують нечувані гонорари, сидячи у в'язниці

Футболісти збірної Росії Олександр Кокорін і Павло Мамаєв продовжують отримувати гроші від діючих контрактів зі своїми клубами незважаючи на те, що перебувають у в'язниці.

Олександр Кокорін і Павло Мамаєв

Нападник "Зеніту" і півзахисник "Краснодара" звинувачуються у побитті двох людей - чиновника Дениса Пака і водія ведучої Ольги Ушакової Віталія Соловчук, передають Патріоти України.

За час перебування за гратами футболісти на двох заробили 10,5 млн рублів (160,3 тисяч доларів). У контракті Кокоріна прописана зарплата 252 млн рублів на рік (3,8 млн доларів), а Мамаєв за той же період отримує 180 млн рублів (2,7 млн доларів), не враховуючи штрафів. Оскільки клуби футболістів не виступали з офіційними заявами про застосування дисциплінарних санкцій, Кокорін і Мамаєв за час перебування в місцях позбавлення волі заробили більше 10 млн рублів, повідомляють росЗМІ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...