"Скрепні" розваги: У Росії підлітки до напівсмерті побили хлопчика (відео)

У Росії зафіксовано ще один випадок побиття школяра натовпом підлітків, причому інваліда, який відстає в розвитку.

Надзвичайна подія сталася 20 березня в місті Покров Володимирської області, передають Патріоти України з посиланням на телеграм-канал Mash.
Натовп дев'ятикласників тинялася по місту і, на думку тітки потерпілого, шукав пригод і «хотів крові». Семикласника Кирила Трусова зловили на вулиці, повалили і почали по черзі бити. Те, що відбувається знімала на відео подруга підлітків.

«Ніяких причин не було, зграя відморозків просто захотіла розважитися. Зараз вони нічого не говорять, придумали якусь причину, щоб його побити. На відео він виправдовується перед ними за щось, але насправді він до цього довго сидів удома і нічого наговорити і зробити не міг», - підкреслює тітка Кирила.

Кирило дійсно виправдовується, клянеться, що нічого не говорив, і просить про пощаду. Але її не знає навіть знімаюча побиття дівчинка, якій теж дозволили кілька разів вдарити лежаче тіло. Задовольнивши «спрагу крові», натовп пішов, а Кирило, відлежавшись, дістався до будинку. Дідусь з бабусею викликали поліцію і «швидку», яка і забрала його в лікарню.

«Увечері 20 березня в чергову частину ОМВД Росії по Петушинському району надійшло повідомлення про побиття підлітка 2004 року народження. За повідомленням негайно було призначено проведення перевірки. В даний час учасники інциденту встановлені», - заявили в поліції.Дівчинка, яка знімала бійку на відео

Дев'ятикласники, які били інваліда

Але учасників інциденту встановили не тільки поліцейські, але і жителі міста - їх знайшли в соцмережах. Так розправа, якою загрожують нелюдям городяни, побитому не допоможе: у лікарні він втратив свідомість і поки не приходить до тями.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...